10.2.06

Fuji ja Tokio


Steve Fossettilla on komeat näkymät Japanin 'mantereelle'. Fuji on juuri ohitettu ja Tokio on vasemmalla puolella kymmenen minuutin kuluttua.

Sitten on edessä 16 tunnin merimatka isoympyräreitillä. Seuraavan kerran ollaan maan yläpuolella Meksikossa joskus 19:n aikoihin Suomen aikaa tänä iltana. Lentoliikenne Tyynen meren yläpuolella on vilkasta tähän aikaan, mutta Globalflyer on niin korkealla, että matkustajalentokoneista sille ei ole 'haittaa', ja joka tapauksessa Oceanic aluelennonjohdot ensin Japanissa, myöhemmin Alaskan Anchoragessa, Oaklandissa Kaliforniassa jne pitävät kaikista lennoista huolta.

Lentosuunta on 88 astetta, nopeus 351 solmua ja korkeus 44,929 jalkaa.

Samalla voidaan vilkaista mikä on lentoliikennetilanne Tyynellämerellä. Kuten kuvasta vieressä näkyy, Kalifornian ja Hawaiin välillä on vielä paljon liikennettä, samoin alaskassa. Mannermaalla on tietysti iltaliikenne kiivaimmillaan. Kello on Washingtonissa 2016 (eilisen päivän ilta meistä katsottuna), Atlannin rannikon liikenne alkaa jo hidastua, mutta lännessä lennellään vielä ahkerasti.

Seurataan tarkemmin, kun ollaan lähempänä Amerikan mannerta.

Ei kommentteja: